Kedves Támogatónk!

A következő számlaszámon tudod közvetlenül támogatni az alapítványunkat:

 Az adományotokkal olyan gyerekek járhatnak kedvezményesen a Hópárduc foglalozásokra, akiknek szüksége van a fejlesztésre, de anyagi okoból nem tudnának jönni.

 

Hópárduc Alapítvány

10918001-00000086-30770005

UniCredit Bank Gödöllő

 


 

/upload/files/176/1szazalek-11828.jpgÍgy rendelkezhetsz javunkra adód 1%-áról:

 

A Hópárduc Alapítvány adószáma: 18621439-1-13

 

Személyi jövedelemadót fizető magánszemélyként, egyéni vállalkozóként és őstermelőként idén is dönthetsz úgy, hogy a megfizetett adód 1%-át felajánlod alapítványunknak.

Felajánlásodról – függetlenül attól, hogy a 2019-es SZJA-bevallásod hogyan nyújtod be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz.

Nyilatkoznod 2020. május 20-ig kell. Ennek elmulasztása jogvesztő. Ha munkáltatódon keresztül rendelkezel, akkor azt legkésőbb 2020. május 10-ig lezárt borítékban leadva tehetded meg.

 

/upload/files/176/19egysza-nyomtatvanykep-14243.jpgElső lépés:

Adó-bevallását követően töltsd ki a 19EGYSZA jelű Rendelkező nyilatkozatot.

Ellenőrizheted, hogy jogosultak vagyunk-e az 1% igénybevételére a www.nav.gov.hu honlapon, ahol a NAV közzé teszi a felajánlásra jogosult civil kedvezményezettek adószámát.

Hogyan kell kitölteni a nyomtatványt?

Alapítványunk az első kedvezményezetti körbe tartozik, így ránk a nyomtatvány első rendelkező része vonatkozik. Egyetlen számot, a Hópárdu Alapítvány adószámát (18621439-1-13) kell ott feltüntetni.  

Ha a papír formát választod és csak részünkre rendelkezel, akkor a másik nyilatkozatra szolgáló részt hagyd üresen, vagy húzd át.

Az áltatad megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban, a Veled történő kapcsolatfelvétel céljából használhatjuk.


Nyilatkozatod benyújthatod:

  • A bevallás részeként 2020. május 20-ig, ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen. Fontos, hogy a lezárt postai borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén pedig az aláírásod!
  • Ha bevallási tervezeted a NAV készíti, akkor online javítás esetén is lehetőséged van az elektronikus felületen rendelkezni.
  • Ha munkáltatódon keresztül rendelkezel, akkor azt legkésőbb 2020. május 10-ig lezárt borítékban leadva tehetded meg.
  • A bevallástól elkülönülten 2020. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz a 19EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban). A nyomtatvány letölthető a NAV weboldaláról.
  • A 19EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jellel ellátott postai borítékban, (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).


Ennél több segítséget olvashatsz a NAV honlapján.