Helyszíneink

Hópárduc® Fejlesztő Falmászás foglalkozásaink jelenleg 14 hazai helyszínen kerülnek lebonyolításra. Csak válaszd ki a legszimpatikusabb helyszínt és minden fontos információt megtalálsz a parkolástól kezdve egészen az öltözködési lehetőségekig.

1

Válaszd ki a legjobb helyszínt

Ha szeretnéd, a lenti térképen is megtalálod jelenlegi helyszíneinket, de arra bátorítunk, hogy válaszd ki a listában a legszimpatikusabb helyszínt. Kattintás után az oldal automatikusan oda fog navigálni téged a leghasznosabb információkhoz.

2

Tudj meg minden fontos információt

Hol tudok parkolni? Milyen öltözködési lehetőségek vannak? Hol várhatom meg a gyermekem? Összegyűjtöttük neked az adott helyszínnel kapcsolatos legfontosabb információkat, így folyamatosan naprakész maradhatsz.

3

Tervezd meg az utad egy gombnyomással

Kocsival, busszal esetleg gyalog érkezel? A legfontosabb információk birtokában már csak egy gombnyomásra vagy attól, hogy automatikusan megtervezd az utat a választott helyszínig bármilyen közlekedési eszközt is választasz. 

Budapest III. kerület - Monkey Boulder terem

Mászóterem a mászóteremben. Kettő külön gyermekek számára készített mászórészben várjuk a gyermekeket, nyugodt, csendes környezetben. Emellett tudjuk használni a Monkey Boulder adottságait, a szülők pedig részt vehetnek a terem mászóedzésein.

Monkey Boulder

Hasznos tudnivalók:

Budapest X. kerület - MAG47 Climb & Cafe

A MAG47 Climb & Cafe 2021-ben nyitott mászóterem, ahol a falmászás minden formája megismerhető. Mi egy nyugodt csendes elkülönített teremben várjuk az ÓVODÁS korú gyermekeket. A szülők közben tiszta, kellemes környezetben, egy finom kávé mellett várhatják meg a foglalkozás végét.

MAG47

Hasznos tudnivalók:

Budapest XI. kerület - Rogers Személyközpontú Óvoda és Általános Iskola

A Rogers Általános Iskolában 2017/18-as tanévtől tartunk Hópárduc® Falmászó foglalkozásokat. A Hópárduc® Alapítvány falán, a Rogers iskola tornatermében.

Rogers Személyközpontú Óvoda

Hasznos tudnivalók:

Budapest II. kerület - Gravity Boulder terem (Mammut I. bevásárlóközpont)

Gravity Boulder

Hasznos tudnivalók:

Budapest XIV. kerület - Tengerszem utca

Ezen a helyszínen nemcsak egy, a mi igényeinknek kialakított terem várja a gyerekeket, de a BalanceMed3 rendelővel együttműködve további segítséget is kaphattok legyen szó egy lyukas fogról, vagy pszichológusi segítségről.

Balancemed 3

Hasznos tudnivalók:

Budapest V. kerület - Belvárosi Közösségi Tér

A Belvárosi Közösségi Tér újfajta szemléletében egy olyan egyedülálló szolgáltatási rendszer valósul meg Belváros-Lipótvárosban, amely a családok közösségi színtereként funkcionál.
Belvárosi Közösségi Tér

Hasznos tudnivalók:

Budapest XIV. kerület - Fless! Boulder

A termet Király Nóra (harminckétszeres országos bajnok sportmászó) és párja Varga Tibor hozták létre. 
A galérián található U alakú falmászórészt kimondottan a gyermekeknek szánták. A sok zsebes fogás mellett egy slab (90foknál kisebb döntöttségű fal) is segíti a kezdő mászókat. A szülőknek a földszinti kávézó ad pihenést vagy lehetőséget a napi munka befejezésére.
Fless Boulder

Hasznos tudnivalók:

Vác - Kompl-X Mozgásközpont

Vác - Kompl X

Hasznos tudnivalók:

Dunavarsány

Hasznos tudnivalók:

Spider Budaörs

Spider Budaörs

Hasznos tudnivalók:

Telki

Hasznos tudnivalók:

Budapest IX. kerület - BAB - Boulder Academy

BAB Boulder Academy

Hasznos tudnivalók:

Alsópáhok - Bobo Fun Park

Bobo Fun Park

Hasznos tudnivalók:

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?