Haladó falmászás

Hópárduc® haladó falmászás - átmenet a gyerekedzés és a Fejlesztő Falmászás között

A Hópárduc® haladó falmászás célja, hogy a rendszeres falmászás olyan örömöt adó sporttevékenység legyen, amely életstílussá is válik, és segíti a gyermek személyiségének fejlődését.

A haladó falmászásról bővebben:

Hogyan történik a bekerülés?

A Hópárduc© Fejlesztő Falmászás csoportjaiból, oktatói javaslatra, majd próbaóra az Alaptáborban. Elvárás a mászótermi szabályok önálló betartása (önmagára és környezetére való fokozott figyelem), a megfelelő fizikai kondíció, a mászás iránti motiváltság. Ha az előbbiek kihívást okoznak, foglalkozásvezetőink javasolják a Hópárduc© Fejlesztő Falmászásra való visszatérést.

Miben más mint a fejlesztő falmászás?

A falmászás sport oldalát helyezi előtérbe - a foglalkozásokon a falmászás technikáját fejleszti tovább, a fizikai kondíció nagyobb szerepet kap, valamint kiemelten fontossá válik a nyújtás. Mászócipő használata szükséges.

Mitől Hópárduc© mégis ez a mászás?

Kiscsoportos foglalkozás (maximum 6 fő), ahol erőszakmentes kommunikációt alkalmazunk, és a gyermeket pozitív megerősítéssel motiváljuk.

Hol, mely helyszíneken elérhető?

Ezeket a foglalkozásokat jelenleg a Monkey Boulder, Fless! Boulder, Gravity Boulder, Flow Boulder mászóteremekben tartjuk.

Mely helyszíneken elérhető?

2023-07-25-5427

Flow Boulder

fless haladó

Fless! Boulder

2023-07-12-4597

Gravity Boulder

2023-07-12-4597

Gravity Boulder

Haladó falmászás, amely életstílussá is válhat és segíti a gyermeked személyiségének fejlődését. Velünk tartasz?