Áraink

Büszkék vagyunk rá, hogy pénzügyi folyamataink átláthatóak. Munkatársainkat szabályosan foglalkoztatjuk, és folyamatosan képezzük. Kidolgozott minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően minden helyszínünkön ugyanolyan nagyszerű foglalkozási élményben van része a gyerekeknek.

Hópárduc® Fejlesztő Falmászás foglalkozásainkon való részvétel jelenleg online bérletfizetési rendszerben, a MotiBro bérletnyilvántartó rendszerén keresztül történik.

Foglalkozásainkra szóló bérletünk 4 vagy 8 alkalmas. Lentebb megtalálsz minden fontos információt aktuális árainkkal kapcsolatban.

Információk 4 alkalmas bérletünkről:

Ez a bérlet 1 hiányzást tesz lehetővé. Hiányzás esetén 1 alkalommal meghosszabbodik. A bérlet leghamarabb 4, legkésőbb 5 alkalom után lejár. Újabb bérlet megvásárlása szükséges, akkor is, ha az új bérlet első foglalkozásán nem tudtok részt venni.

Információk 8 alkalmas bérletünkről:

A 8 alkalmas bérletünk 2 hiányzást tesz lehetővé. Hiányzás esetén 2 alkalommal meghosszabodik. A bérlet leghamarabb 8, legkésőbb 10 alkalom után lejár. Bérletenként maximum két alkalommal hosszabbítjuk meg a bérletet.

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?