Ligeti Melinda (Linda)

Biológia-kémia tanárként diplomáztam és léptem be a munka világába, majd egy nagy kanyar következett: másfél évtized kihagyás után, megannyi önkéntesként átélt inspiráló élményen, és számos képzésen át vezetett vissza utam a pedagógiai, fejlesztő munkához. 

A természet és a mozgás szeretete mindig is jelen volt az életemben. 2011-ben kapcsoltam magasabb fokozatra: ekkor kezdtem barlangászni és intenzívebben túrázni. 2013-ban csatlakoztam a Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat VEROCS Mozgás- és Élményterápiás Szakosztályához, ahonnan utam a HÓPÁRDUC felé vitt. 2017 óta vagyok a Hópárduc csapatának és folyamatainak aktív részese, mind foglalkozásvezetőként, mind a háttércsapat tagjaként.

Önkéntesként több olyan szervezetnél tartok foglalkozásokat, melyek hátrányos helyzetű fiatalok számára szerveznek fejlesztő foglalkozásokat, valamint élménypedagógiai programokat. Magam is sokat tanulok a gyermekektől, fiataloktól. Legyen az önkénteskedés vagy munka, a gyerekek mosolya, fejlődésük megtapasztalása, közös fejlődésünk, kapcsolódásunk energiával és örömmel tölt fel engem is. Csoda, ha minden kihívás ellenére hétről hétre, hónapról hónapra keresem az “újabb adagot”?!

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?