Burai Orsolya

2020-ban végeztem gyógypedagógusként az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán értelmileg akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakirányon. Mivel az élethosszig tartó tanulás elvét vallom, folyamatosan képzem magam tovább. A hétköznapokban speciális iskolában lévő gyermekek kognitív fejlesztésével foglalkozom. Emellett a keddi napokon a Tengerszem utcai termünkben, szerdánként pedig a Monkey Boulder termében találkozhattok velem, illetve megjelenek még a Monkey Boulderben az első felmérések folyamán is.

A sport mindig is része volt az életemnek, nagyon szeretek mozogni és minden lehetséges sportban kipróbálni magam. Egyik nagyon jó barátnőm által ismerkedtem meg a falmászással és a Hópárduc Alapítvány által képviselt értékekkel, amikkel azonnal azonosulni tudtam. Igyekeztem minél több lehetőséget keresni arra, hogy mélyebben és alaposabban el tudjam sajátítani ezt a fajta fejlesztési formát. Azóta pedig a falmászás is egy szerelemmé vált az életemben.

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?