Kiss Virág

A Hópárduc Alapítvánnyal nemsokkal az indulását követően kerültem kapcsolatba legnagyobb lányom révén, aki az első fecskék egyike volt a nyári táborokban. 2021 nyarán már együtt vettünk részt önkéntes segítőként a Hópárduc egyik táborában, ahol én a szakmai gyakorlatomat töltöttem. Az önkéntes munka során megismertem az Alapítvány küldetését és módszertanát, amivel úgy érzem teljes mértékben azonosulni tudok.

2021 őszétől dolgozom foglalkozásvezetőként az Alapítványnál. Három gyermekem van. Szülőként is fontosnak tartom a mozgás szeretetét már pici korban. A személyre szabott játékos fejlesztés ezen a nagyszerű sporton keresztül sok pozitív élményt ad a gyerekeknek. Az Alapítvány új utakat nyitott meg számomra. Korábban pénzügyi területen dolgoztam, de a gyermekeim születése után váltottam. A pedagógiai asszisztens képzés elvégzését követően, gyógypedagógiai asszisztens képzésre járok, és ezen a területen szeretném tovább képezni magam.

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?