Jelentkezés Hópárduc Fejlesztő falmászásra

A jelentkezés menete:

A lap alján kattints a linkre a jelentkezéshez :)

Igyekszünk a lehető leghamarabb felvenni Veled a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk.

Amennyiben sikerül alkalmas idősávot találnunk a jövőbeni fejlesztésekre, akkor egy előre egyeztetett időpontban az állapotfelmérést végző (nem minden esetben egyezik meg a későbbi foglalkozásvezetővel) kollégánk segítségével felmérjük a gyermek mozgásállapotát (egyensúly, koordináció), illetve a falmászáshoz való viszonyát (félős vagy rögtön a tetejéig mászik, lemászik vagy leugrik, stb.)

Ez a felmérés segíti az oktatót a gyermek megfelelő csoportba való elhelyezésében, illetve elengedhetetlen a tudatos fejlesztés megkezdéséhez.

Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk. Ez azt jelenti, hogy egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk. Jelenleg sajnos nem tudunk egyéni vagy 2-3 fős csoportokat indítani, így ha egy gyermeket az oktató nem tud csoportba integrálni, mert jelenleg több figyelmet igényel, úgy más fejlesztési lehetőségeket kínálunk fel.

 

a Hópárduc csapata

Kattints a linkre a jelentkezéshez:  https://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl70470/ns127122/subscribe.html

 

Szeretnénk fejlődni, és minél több gyermeknek lehetővé tenni a falmászásban rejlő fejlesztés élményét. Te is segítheted törekvésünket.

A következő számlaszámon tudja támogatni az alapítványunkat:

Hópárduc Alapítvány

10918001-00000086-30770005

UniCredit Bank Gödöllő