Jelentkezés Hópárduc Fejlesztő falmászásra

 Csoportjainkban nem ritka a várólista, de új oktatók és helyszínek bevonásával igyekszünk minden gyermeknek biztosítani a falmászás örömteli fejlesztő lehetőségét. 

Jelentkezésed mindig regisztráljuk. A jelentkezési listáról a behívás nem a jelentkezés sorrendjében történik, mivel a gyerekek beosztásához egyszerre több szempontot is figyelembe kell vennünk (helyszín, életkor, csoportösszetétel), ezért behívásig a türelmeteket kérjük.

 

Ezután az előre egyeztetett időpontban az állapotfelmérést végző (nem minden esetben egyezik meg a későbbi foglalkozásvezetővel) kollégánk segítségével felmérjük a gyermek mozgásállapotát (egyensúly, koordináció), illetve a falmászáshoz való viszonyát (félős vagy rögtön a tetejéig mászik, lemászik vagy leugrik stb.)

Ez a felmérés segíti az oktatót a gyermek megfelelő csoportba való elhelyezésében, illetve elengedhetetlen a tudatos fejlesztés megkezdéséhez.

Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk. Ez azt jelenti, hogy egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk. Jelenleg sajnos nem tudunk egyéni vagy 2-3 fős csoportokat indítani, így ha egy gyermeket az oktató nem tud csoportba integrálni, mert jelenleg több figyelmet igényel, úgy más fejlesztési lehetőségeket kínálunk fel.

 

a Hópárduc csapata

 

Néhány fontos információ a jelentkezéshez: Helyszíneink és Áraink 

 

A jelentkezés előtt kérünk olvasd el a Hópárduc Alapítvány Házirendjét, mert később még kikérdezzük :)

Jelentkezem!

 

 

Szeretnénk fejlődni, és minél több gyermeknek lehetővé tenni a falmászásban rejlő fejlesztés élményét. Te is segítheted törekvésünket.


A következő számlaszámon tudod támogatni az alapítványunkat:


Hópárduc Alapítvány

10918001-00000086-30770005

UniCredit Bank Gödöllő