Jelentkezés Hópárduc Fejlesztő falmászásra

 

Nyáron nem tartunk fejlesztő falmászó foglalkozásokat.

Mégis jó, ha már MOST REGISZTRÁLSZ.

Csoportjainkban nem ritka a várólista, így ha biztosítani szeretnéd gyermeked helyét a szeptembertől folytatódó foglalkozásokra, jelentkezz most! 

Jelentkezésed regisztráljuk, és augusztusban keresünk meg. 

 

Amennyiben most jelentkezel, augusztus 13-a után felhívunk és egy előre egyeztetett időpontban az állapotfelmérést végző (nem minden esetben egyezik meg a későbbi foglalkozásvezetővel) kollégánk segítségével felmérjük a gyermek mozgásállapotát (egyensúly, koordináció), illetve a falmászáshoz való viszonyát (félős vagy rögtön a tetejéig mászik, lemászik vagy leugrik stb.)

Ez a felmérés segíti az oktatót a gyermek megfelelő csoportba való elhelyezésében, illetve elengedhetetlen a tudatos fejlesztés megkezdéséhez.

Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk. Ez azt jelenti, hogy egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk. Jelenleg sajnos nem tudunk egyéni vagy 2-3 fős csoportokat indítani, így ha egy gyermeket az oktató nem tud csoportba integrálni, mert jelenleg több figyelmet igényel, úgy más fejlesztési lehetőségeket kínálunk fel.

 

a Hópárduc csapata

 

Jelentkezem!

 

Szeretnénk fejlődni, és minél több gyermeknek lehetővé tenni a falmászásban rejlő fejlesztés élményét. Te is segítheted törekvésünket.


A következő számlaszámon tudod támogatni az alapítványunkat:


Hópárduc Alapítvány

10918001-00000086-30770005

UniCredit Bank Gödöllő