Jelentkezés Hópárduc Fejlesztő falmászásra

Május 31-én lezárul a tanévünk.
Ezért ha most jelentkezel, akkor gyermeked legkorábban szeptembertől fogja elkezdeni a fejlesztő falmászást.

 

 

Kedves Szülők!

Szeretnénk segítséget adni nektek, hogyan tudtok a gyermeketekkel bekapcsolódni programjainkra, hol tartjuk azokat és milyen költségekkel kell számolni.

 

 

Bekapcsolódás 4 pontban:

Nagyon fontos, hogy mielőtt jelentkeztek, ismerjétek meg, mit jelent a "fejlesztő falmászás".


1. JELENTKEZÉS

Elektronikus formában a jelentkezési űrlap kitöltésével jelezd felénk igényeteket a foglalkozásra.
Várólistánk van, ezért minél több időpontot megjelöltök, annál nagyobb eséllyel fogtok bekerülni. Igyekszünk az igényeket és a lehetőségeket minél inkább összehangolni.

Minden jelentkezést regisztrálunk. A további egyeztetés érdekében munkatársunk fog keresni.


2. CSOPORT KERESÉS

Megkeressük, hogy gyermekedet melyik csoportunkba tudjuk beilleszteni. Ez a mi feladatunk :)


3. FELMÉRÉS

Amint találtunk a kéréseteknek megfelelő helyszínen és időpontban gyermeketek korosztályához igazodva csoportot, munkatársunk telefonon egyezteti veletek a felmérés időpontját. Igyekszünk az igényeket és a lehetőségeket minél inkább összehangolni.


Az első találkozás egy felmérő foglalkozáskor történik, amire szükségünk van, hogy felelősséggel tudjunk fogadni gyermeked az állandó foglalkozásainkon.
Ezen az alkalmon oktatónk megnézi a gyermek állapotát, elsősorban egyensúly, koordináció, figyelem és feladattartás terén.


Ha ezen az alkalmon a felmérő oktató a gyermek jelenlegi önszabályozását nem tartja elégségesnek egy 4 fős csoportba való beilleszkedéshez, úgy más fejlesztési lehetőséget javasol.


4. RÉSZVÉTEL

A felmérésen még egyszer tisztázzák a foglalkozás helyét és idejét. A foglalkozás megkezdése előtt emailben értesítést küldünk a bérlet befizetésről.

A foglalkozásokon a részvételt elektronikus formában vezetjük. Havi bérletfizetési rendszerben működünk, azaz bérletünk 4+1 alkalmas. A +1 alkalomat a havi egyszeri hiányzás esetére tartjuk fenn.

Ha lejárt a béreted, automatikusan emailt kapsz a befizetésed esedékességéről.
Oktatóink szívesen tájékoztatnak a bérletetek állásáról.


A kísérőkre is gondoltunk. A foglalkozások alatt a legtöbb helyszínünkön büfé működik, így kávé, tea áll rendelkezésre.

 

Ami a gyerekekre vár :

Sport-élmény-fejlesztés :)

 

Szervezési információk:

 

  • A jelentkezési listáról a behívás nem a jelentkezés sorrendjében történik, mivel a gyerekek beosztásához egyszerre több szempontot is figyelembe kell vennünk (helyszín, életkor, csoportösszetétel), ezért behívásig a türelmeteket kérjük

  • Állapotfelmérésen rálátást kapunk a gyermek mozgásállapotáról (egyensúly, koordináció), illetve a falmászáshoz való viszonyáról (félős vagy rögtön a tetejéig mászik, lemászik vagy leugrik stb.)

  • Ez segíti az oktatót a gyermek megfelelő csoportba való elhelyezésében, illetve elengedhetetlen a tudatos fejlesztés megkezdéséhez.

  • Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk, egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk. Jelenleg sajnos nem tudunk egyéni vagy 2-3 fős csoportokat indítani, így ha egy gyermeket az oktató nem tud csoportba integrálni, mert jelenleg több figyelmet igényel, úgy más fejlesztési lehetőségeket kínálunk fel.

 

a Hópárduc csapata

 

Itt olvashatsz néhány fontos információt a jelentkezéshez: Helyszíneink és Áraink

A jelentkezés előtt kérünk olvasd el a Hópárduc Alapítvány Házirendjét, mert később még kikérdezzük :)

 

Jelentkezem!

 

 

Szeretnénk fejlődni és minél több gyermeknek lehetővé tenni a falmászásban rejlő fejlesztés élményét. Te is segítheted törekvésünket.


A következő számlaszámon tudod támogatni az alapítványunkat:


Hópárduc Alapítvány

10918001-00000086-30770005

UniCredit Bank Gödöllő