Jelentkezés Hópárduc Fejlesztő falmászásra

Kedves Szülők,

szeretnénk segítséget adni nektek, hogyan tudtok a gyermeketekkel bekapcsolódni programjainkra.

 

HELYSZÍNEK

 

Hogyan tudunk járni hozzátok?

 

Bekapcsolódás 4 pontban: 

 

1. JELENTKEZÉS

Válaszd ki a számodra legpraktikusabb helyszínt! A lap alján kattints a JELENTKEZÉS feliratra, és töltsd ki az űrlapot!  
A jelentkezésetek után kolléganőnk telefonon egyeztet majd a lehetséges időpontokkal kapcsolatban.


Minden jelentkezést regisztrálunk. A további egyeztetés érdekében munkatársunk fog keresni.

 

2. CSOPORTKERESÉS

Megkeressük, hogy gyermekedet melyik csoportunkba tudjuk beilleszteni. Ez a mi feladatunk :)

Amint találtunk a kéréseteknek megfelelő helyszínen és időpontban gyermeketek korosztályához igazodva csoportot, munkatársunk telefonon egyezteti veletek a PRÓBAÓRA időpontját. 

 

3. PRÓBAÓRA


Az első találkozás egyéni próba foglalkozáson történik, amire szükségünk van, hogy felelősséggel tudjuk fogadni gyermeked az állandó foglalkozásainkon.
Ezen az alkalmon a foglalkozásvezető megfigyeli a gyermek motivációját, szabálykövetését, a falmászáshoz való viszonyát, és megállapítja, hogy a Hópárduc Fejlesztő Falmászás a legmegfelelőbb fejlesztési forma-e gyermeked számára.


Ha ezen az alkalmon a foglalkozásvezető a gyermek jelenlegi önszabályozását nem tartja elégségesnek egy 4 fős csoportba való beilleszkedéshez, úgy más fejlesztési lehetőséget javasol.

 

4. RÉSZVÉTEL és FIZETÉS

A próbaórán még egyszer tisztázzák a foglalkozás helyét és idejét. A foglalkozás megkezdése előtt emailben értesítést küldünk a bérlet befizetésről.

Online bérletfizetési rendszerben működünk, bérletünk 4 alkalmas. 

A 2022/23 -as tanévben KÉTFÉLE bérletkezelés közül választhatsz, ami a hiányzások különböző pótlását teszi lehetővé:

A) PÓTLÁSos rendszer - Hiányzás esetén a bérlet alkalmát levonjuk, és helyette pótlójegyet kaptok, amit 30 napon belül tudtok felhasználni, egy másik napon, másik csoportban.

A bérlet 4 alkalom után lejár, utána újabb bérlet megvásárlása szükséges, akkor is, ha az új bérlet első foglalkozásán nem tudtok részt venni.

B) 4+1 rendszer - Hiányzás esetén 1 alkalommal meghosszabbodik a bérlet. Erre bérletenként egyszer van lehetőség.

A bérlet leghamarabb 4, legkésőbb 5 alkalom után lejár, újabb bérlet megvásárlása szükséges, akkor is, ha az új bérlet első foglalkozásán nem tudtok részt venni.

 

Hol tudom megvásárolni a bérletet?

A MotiBro bérletnyilvántartó rendszeréhez küldünk meghívót valamint útmutatót is. Ezen keresztül online tudod megvásárolni a bérletet, és a rendszer az email címedre küldi a számlát.

 

FONTOS: A havi díjat rendszeresen, megszakítás nélküli kérjük fizetni. Akkor is be kell fizetned mind a 4 alkalmat, ha előre láthatólag nem tudtok mind a 4 órán részt venni. 

A hiányzást bérletkezelési módtól függően VAGY egy másik foglalkozáson tudod pótolni az általod választott helyen és időpontban VAGY egy alkalommal meghosszabbítjuk az adott bérletedet

 

Mennyibe kerül a próbaóra és mennyibe a bérlet?

Egyéni próbaóra

A próbaóra ára: 12.000 Ft

A telefonos időpont egyeztetést követően 24 órán belül van lehetőséged az időpont lefoglalására a próbaóra díjának befizetésével.

Amennyiben nem tudtok részt venni a próbaórán betegség vagy más okok miatt, jelezd minél hamarabb és keresünk másik lehetőséget számotokra.

 

Bérletek ára a 2022/23-es tanévre:

GRAVITY BOULDER (MAMMUT I.)

4 alkalmas bérlet a helyszínünkre : 38.000 Ft

 

TÖBBI HELYSZÍN: 4 alkalmas bérlet: 32.000 Ft

 

Dunavarsány és Telki:4 alkalmas bérlet: 28 000Ft

 

Meg tudom várni a gyermekem a helyszínen?

Igen. Azonban a gyerekek figyelmét könnyen eltereli a szülő jelenléte. Így minden esetben kérünk, hogy a foglalkozástól legalább látási távolságban várakozz! 

A foglalkozások alatt a legtöbb helyszínünkön büfé működik, így kávé, tea áll rendelkezésedre. Használd ki a lehetőséget egy kis feltöltődésre vagy munkára!

  

 

Szervezési információk

  •  A jelentkezési listáról a behívás nem a jelentkezés sorrendjében történik, mivel a gyerekek beosztásához egyszerre több szempontot is figyelembe kell vennünk (helyszín, életkor, csoportösszetétel), ezért behívásig a türelmeteket kérjük.

 

  • Az egyéni próbaórán a szülő általában bent tartózkodik a teremben gyermekével. Azonban a foglalkozásvezető megkérheti a szülőt, hogy kint várakozzon, amennyiben úgy látja, hogy a szülői jelenlét akadálya annak, hogy a gyermekről reális képet kaphassunk.

 

  • Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk, egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk.

 

a Hópárduc csapata

 

A jelentkezés előtt kérünk olvasd el a Hópárduc Falmászás Házirendjét, mert később még kikérdezzük :)

 

JELENTKEZEM