Jelentkezés Hópárduc Fejlesztő falmászásra

Kedves Szülők,

szeretnénk segítséget adni nektek, hogyan tudtok a gyermeketekkel bekapcsolódni programjainkra.

 

HELYSZÍNEK

 

Hogyan tudunk járni hozzátok?

 

Bekapcsolódás 4 pontban: 

 

1. JELENTKEZÉS

Válaszd ki a számodra legpraktikusabb helyszínt! A lap alján kattints a JELENTKEZÉS feliratra, és töltsd ki az űrlapot!  
Várólistánk van, ezért minél több időpontot megjelöltök, annál nagyobb eséllyel fogtok bekerülni. Igyekszünk az igényeket és a lehetőségeket minél inkább összehangolni.

Minden jelentkezést regisztrálunk. A további egyeztetés érdekében munkatársunk fog keresni.

 

2. CSOPORTKERESÉS

Megkeressük, hogy gyermekedet melyik csoportunkba tudjuk beilleszteni. Ez a mi feladatunk :)

 

3. PRÓBAÓRA

Amint találtunk a kéréseteknek megfelelő helyszínen és időpontban gyermeketek korosztályához igazodva csoportot, munkatársunk telefonon egyezteti veletek a PRÓBAÓRA időpontját. 


Az első találkozás egyéni próba foglalkozáson történik, amire szükségünk van, hogy felelősséggel tudjuk fogadni gyermeked az állandó foglalkozásainkon.
Ezen az alkalmon a foglalkozásvezető megfigyeli a gyermek motivációját, szabálykövetését, a falmászáshoz való viszonyát, és megállapítja, hogy a Hópárduc Fejlesztő Falmászás a legmegfelelőbb fejlesztési forma-e gyermeked számára.


Ha ezen az alkalmon a foglalkozásvezető a gyermek jelenlegi önszabályozását nem tartja elégségesnek egy 4 fős csoportba való beilleszkedéshez, úgy más fejlesztési lehetőséget javasol.

 

4. RÉSZVÉTEL és FIZETÉS

A próbaórán még egyszer tisztázzák a foglalkozás helyét és idejét. A foglalkozás megkezdése előtt emailben értesítést küldünk a bérlet befizetésről.

Hol tudom megvásárolni a bérletet?

A MotiBro bérletnyilvántartó rendszeréhez küldünk meghívót valamint útmutatót is. Ezen keresztül online tudod megvásárolni a bérletet, és a rendszer az email címedre küldi a számlát.

Mi történik, ha hiányzunk?        

A bérlet alkalmát levonjuk, és helyette pótlójegyet kaptok, amit 30 napon belül tudtok felhasználni, egy másik napon, másik csoportban.

 

FONTOS: A havi díjat rendszeresen, megszakítás nélküli kérjük fizetni. Akkor is be kell fizetned mind a 4 alkalmat, ha előre láthatólag nem tudtok mind a 4 órán részt venni. 

A hiányzást egy másik foglalkozáson tudod pótolni az általod választott helyen és időpontban.

 

Nem tudok más időpontban pótolni. Akkor elveszik a pénzem?

Nem. A próbaóra után lehetőséged van választani a pótlás és a +1 alkalmas bérlet között. A tanév során egyszer tudsz váltani a kétféle bérletkezelés között.

Ha nem tudsz pótolni, akkor hiányzás esetén egy alkalommal meghosszabbítjuk a bérletedet. Erre bérletenként egyszer van lehetőség.

 


Mennyibe kerül a próbaóra és mennyibe a bérlet?

Egyéni próbaóra

A próbaóra ára: 12.000 Ft

A telefonos időpont egyeztetést követően 24 órán belül van lehetőséged az időpont lefoglalására a próbaóra díjának befizetésével.

Amennyiben nem tudtok részt venni a próbaórán betegség vagy más okok miatt, jelezd minél hamarabb és keresünk másik lehetőséget számotokra.

 

Bérletek ára a 2022/23-es tanévre:

GRAVITY BOULDER (MAMMUT I.)

4 alkalmas bérlet a helyszínünkre : 38.000 Ft

 

TÖBBI HELYSZÍN: 4 alkalmas bérlet: 32.000 Ft

 

Dunavarsány és Telki:4 alkalmas bérlet: 28 000Ft

 

Meg tudom várni a gyermekem a helyszínen?

Igen. A foglalkozások alatt a legtöbb helyszínünkön büfé működik, így kávé, tea áll rendelkezésedre.

  

 

Szervezési információk

  •  A jelentkezési listáról a behívás nem a jelentkezés sorrendjében történik, mivel a gyerekek beosztásához egyszerre több szempontot is figyelembe kell vennünk (helyszín, életkor, csoportösszetétel), ezért behívásig a türelmeteket kérjük.

 

  • Az egyéni próbaórán a szülő általában bent tartózkodik a teremben gyermekével. Azonban a foglalkozásvezető megkérheti a szülőt, hogy kint várakozzon, amennyiben úgy látja, hogy a szülői jelenlét akadálya annak, hogy a gyermekről reális képet kaphassunk.

 

  • Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk, egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk.

 

a Hópárduc csapata

 

A jelentkezés előtt kérünk olvasd el a Hópárduc Falmászás Házirendjét, mert később még kikérdezzük :)

 

JELENTKEZEM