Teravágimov Dóra

2016-ban pszichológusként végeztem az ELTE-n, majd 5 éven keresztül általános iskolában dolgoztam iskolapszichológusként. Ebben az időszakban gyakran találkoztam olyan gyerkőcökkel, akiknek a mozgásterápia segített túllendülni a nehézségeiken, így fordult az én érdeklődésem is ebbe az irányba. 2019-ben elkezdtem a DSZIT terapeuta képzést, majd egy kisebb kihagyás után, kislányom születését követően 2022-ben kerültem a Hópárduchoz, ahol a hivatásom találkozott a hobbimmal, a falmászással.

A mászás, túrázás szerves része az életemnek, amolyan közös családi program teremben és sziklán is. Saját magamon is tapasztalom ennek a sportnak a jótékony hatásait, és elképesztően jó látni a gyerkőcökön is a lelkesedést, fejlődést. A Hópárduc szellemisége olyan környezetet teremt, amihez jó érzés tartozni, és az óráimon is ezt a pozitív, megerősítő hangvételt igyekszem megteremteni.

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?