Lality Levente

2007-ben, 20 éves koromban ismerkedtem meg a mászással Debrecenben a TK falmászó teremben. A rákövetkező napot már sziklán folytattam.  Természet, szabadság, félelem, bátorság, harc, béke furcsa elegye volt ez az egész és én egyből beleszerelmesedtem. A mászás számomra egy ablak a világra, életforma, ami mozgat, és új kalandok, országok felé csábít. 2012-től volt szerencsém Japánban eltölteni 2 évet. A B-Pump Tokyo Akihabara boulder teremben voltam edző és útépítő. Kezdőkkel és gyerekekkel foglalkoztam. Hiszem, hogy a mászás, mozgás és a szeretet univerzális nyelvek, képesek szakadékokat áthidalni és falakat ledönteni. Szakmámat tekintve kutató biológus vagyok. Azonban nem tudtam ellenállni a hívásnak, így a Testnevelési Egyetemen Sportmászó edzőként is végeztem.

A Hópárduc családnak 2019-ben lettem tagja. Hiszem, hogy a mászás terápia, gyógyír testnek és léleknek. Elsősorban sportmászónak tartom magam, de imádok boulderezni is. Úgy gondolom, a mászás egy regény, a boulderek a betűk és a szavak ebben az írásban. Célom, hogy sokoldalú mászó legyek, a mászás minden formáját űzzem. Többet legyek a komfort zónámon kívül, mint belül, és hogy minél több embert rántsak magammal ezen az úton.

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?