Bojti Erzsébet

Kamaszkorom óta foglalkozom gyerekekkel. Akkor még hobbiból, majd az évek során kitisztult, hogy ez a hivatásom, itt tudok adni. A gyerekekkel való foglalkozás számomra egy lehetőség, amiben segíthetem őket, hogy megleljék, ráérezzenek a saját erejükre, képességeikre, s ezekre bátran tudjanak támaszkodni. Szeretem kísérni, terelni a folyamatukat, amiképp kísérleteznek a határaikkal, kvalitásaikkal. Csodálatos átélni velük a pillanatokat, mikor magukra találnak, fejlődnek.

A mozgás afféle hópárduc folyamatként kúszott be az életembe; a görcsös önbizalomhiányból a lételemem lett. A mászással kamaszkoromban ismerkedtem meg, s pár éve rendszeressé vált az életemben. Olyan fontos élményeket találtam meg benne, mint a jelenlét, a feltöltődés, a kikapcsolódás, a kaland, adrenalin, fejlődés. Miben élem meg általa a fejlődést? Koncentráció, testtudat, összeszedettség, bátorság, nyugalom, önbizalom, kiegyensúlyozottság, lelazulás, fitt frissesség.

Fejlesztő falmászás, ami segít a gyerekednek, hogy jobban tudjon teljesíteni és életre szóló élményeket szerezzen. Velünk tartasz?