nap
óra
perc
másodperc

DECEMBER 1-9 között

Hópárduc Karácsonyi Nyereményjáték

Vegyél részt a Hópárduc Alapítvány idei Karácsonyi nyereményjátékában és legyen tiéd a fődíj: 3 darab 1 hetes ajándék utalvány a Hópárduc 2024-es nyári táborában, valamint 30 db erre az alkalomra készített, egyedi Hópárduc póló. Jól hangzik? Mutatjuk a részleteket!

A fődíj 3 darab 1 hetes ajándék utalvány a  Hópárduc nyári táborában, valamint kisorsolunk 30db erre az alkalomra készített egyedi pólót is.

A tábor igazi Hópárduc élményt nyújt: egész hetes keretmese, sok mászás, élménypedagógiai játékok, kültéri sportprogramok, kincskeresés, és fél napos sziklamászást is tartalmaz. A 30 db póló sem piskóta, ugyanis azokat Kiss Virág kolléganőnk gyönyörű Hópárduc grafikája díszíti.

Tábor

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Nagyon egyszerű: vásárolj december 1 és 9 között 4 alkalmas Karácsonyi nyereményjáték bérletet, vagy egy új, helyszínnek megfelelő 8 alkalmas bérletet és a neved* automatikusan bekerül a nagy Hópárduc mikulás sapkába. A nyereményjáték sorsolásra 2023. december 13-án 13:00 kor kerül sor. A sorsolást a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program végzi. (* gyermeked neve, testvérek esetén az a gyermek, akinek a nevére vetted a bérletet)

A fődíj egy ajándék utalvány ami feljogosít, hogy részt vegyél a nyári napközis táborban

A nyeremény egy kupon, mely feljogosítja a nyertest, hogy részt vegyen az 5 napos Hópárduc nyári napközis táborban. A nyári táborok több helyszínen valósulnak meg. A nyeremény minden helyszínre és minden felkínált turnusra érvényes. A kupon pénzre nem váltható át. Testvéren kívül másra át nem ruházható.

A játákban részt venni, csak a MotiBro-ban megvásárolt bérlettel lehet

Csak a MotiBro-ban megvásárolt "Karácsonyi nyereményjáték" elnevezésű 4 alkalmas vagy helyszínnek megfelelő 8 alkalmas bérlettel lehet nevezni. Ha gyermeked próbahónapra került be a csoportba, akkor sajnos nem tudsz részt venni a nyereményjátékban.

Nyereményjátékban részt vevő bérletek

4 alkalmas promóciós bérletek:

3.X Karácsonyi nyereményjáték - Vác //

2.X Karácsonyi nyereményjáték - Gravi,Flow //

1.X Karácsonyi nyereményjáték //

8 alkalmas bérletek:

3.1 Hópárduc Bérlet - Vác //

2.1 Hópárduc Bérlet - Gravity, Flow //

1.1 Hópárduc Bérlet

Feltétel, hogy a gyermek profiljában történjen a vásárlás

Nem lehet kifizetetlen alkalom & az akciós bérlet nem használható tartozás kiegyenlítésére. A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a gyermek profiljában történjen a vásárlás.

Végül küldd be a fotót

A megvásárolt bérletről kérünk küldj egy képernyőfotót a jatek.hoparduc@gmail.com-ra

A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod a promóciós nyereményjáték szabályzatát, melyet ide kattintva tekinthetsz meg.