Foglalkozás vezetőink

Sterczer Hilda

Sterczer Hilda.jpgTanítóként végeztem 2002-ben Győrben az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán majd 4 éven keresztül dolgoztam tanítónőként.


A túrázással 2004-ben ismerkedtem meg, ezután hamarosan műfalat majd sziklát kezdtem mászni, és 2006-ban már az Alpokban álltam a Piz Palü csúcsán. Ugyanabban az évben ismertem meg későbbi férjemet Erőss Zsoltot. Vele 3 nyolcezres hegyre jutottam el.


Férjem halála után fordultam a fejlesztő falmászás felé, Herczeg Anikóval és Fábián Zsuzsannával megalkottuk a Hópárduc Fejlesztő Falmászás módszertanát.


A Monkey Boulderben oktatok, és oktatóink mentorként bárhol febukkanhatok :)Herczeg Anikó

Herczeg Anikó.jpgKonduktor-óvodapedagógusként központi idegrendszeri sérült gyermekek komplex fejlesztésével foglalkozom 2010 óta.


Gyógypedagógusként pedig tanulásban akadályozott gyermekek, óvodások egyéni, iskola-előkészítő fejlesztését végzem.

3 éven keresztül tartottam fejlesztő falmászó foglalkozásokat. Jelenleg a háttérben dolgozom az
alapítvány céljainak gördülékeny magvalósítása érdekében. A jelentkezésetek után én hívlak fel
titeket telefonon a részletek egyeztetéséért, de találkozhattok velem az első felmérésen,
helyettesítőként a mászó foglalkozásokon, és a nyári táborainkban is.


Kedvenc játékom:
 Csipeszfogó – mászás közben egymás ruhájára kell csíptetni a különböző színű ruhacsipeszeket.

 

Hegedűs Kinga

Kinga_01.jpg2017 júniusában végeztem a Pető András Főiskolán konduktorként. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvodájában dolgozom, ahol óvodás korú, központi idegrendszeri sérült gyermekek komplex fejlesztésével foglalkozom.
A falmászás oktatását is 2017 szeptemberében kezdtem el.


A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium mászótermében oktatok.
Már négy éve, hogy minden nyáron egy hétre elmegyek hegyet mászni, via ferrátázni.

Kedvenc játékom: Szalagfogó: mászás közben a másik szalagjait kell megszerezni.

 

 

Fábián Zsuzsi

Fábián Zsuzsanna.jpgGyógytornászként végeztem 2011-ben. 2014-től kapcsolódtam bele az Alapítvány munkájába, tartottam falmászó órákat Budapesten és Szigetszentmiklóson.

Jelenleg két fiammal itthon vagyok és az internetes megjelenítésekkel segítem az Alapítványt.
Hobbim a barlangászat, de szeretek sziklátmászni, kirándulni, kerékpározni és olvasni.


Kedvenc játékom: Ruhacsere a falon: sálat, sapkát, kesztyűt kell kicserélni a falon lévő párnak :)

 

 

Ligeti Melinda (Linda)

Linda_01.jpgEgyetem után biológiát és kémiát tanítottam, majd éveken át kutatóként dolgoztam. A sport és mozgás szeretete egész életemben jelen volt. 2011 óta barlangászom, 2013 óta veszek részt a Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat VEROCS Mozgás- és Élményterápiás Szakosztályának munkájában.


Folyamatosan képzem magam. Különösen az élménypedagógia irányában.


A Hópárduc Alapítvánnyal is a VEROCS révén kerültem kapcsolatba, melynek tevékenységébe 2017-ben foglalkozásvezetőként kapcsolódtam be. Ebben a tanévben csütörtöki napokon a Rogers Személyközpontú Óvoda és Általános Iskolában, pénteken pedig a Monkey Boulder teremben tartok foglalkozásokat.

 

Borsos Adrienn

Adrienn_01.jpgKonduktor, gyógypedagógus, jelenleg központi idegrendszeri sérült gyerekekkel, logopédusként dolgozom.


A Rogers Iskola mászófalán és a Szent Imre Gimnázium mászótermében tartok falmászó foglalkozásokat, illetve a Monkey Boulder teremben az első felméréseken találkozhatunk. Szeretek mozgásban lenni, elbűvöl a természet, így mindig szívesen túrázom, via ferrátázom, mászom. Ha nincsenek hegyek, akkor irány a terem!

Ahogy a csoportomba járó gyerekek mondani szokták: Ra-ra-ra, fel a falra!

 

 

 

 

Horn Balázs

Horn_Balázs_01.jpgJelenleg az egyetlen férfi Hópárducos oktató.


Ebben a tanévben a Monkey Boulder-ben tartottam délutánonként foglalkozásokat. Főállásban gyógypedagógusként dolgozom. Néhány év kihagyás után újra mászom, de szeretek barlangászni és túrázni is.


Falra fel!

 

 

 

 

 

Vargha Karolina

Vargha Karolina (Kari) vagyok, a mászás 2015–ben lépett az életembe, és azóta ez a kapcsolat csak szorosabbá vált. A mászás nagyszerű helyekre juttatott el, és fantasztikus közösségi élményekben is részem lehet általa. A képességfejlesztés mellett törekszem arra is, hogy a gyerekek megtapasztalják azt az örömöt, amit a mozgás nyújt, ezáltal belső késztetést érezzenek a mozgás iránt.

 

2017 óta foglalkozom a képességfejlesztő mászással. Októbertől péntekenként a Rogers Személyközpontú Óvodában és Iskolában, november elejétől pedig az újonnan nyíló Gravity Boulder Teremben találhattok meg, hétfő és csütörtök délutánonként.