Falmászó foglalkozások árai

Állapotfelmérés

Menete:
Amennyiben sikerül alkalmas idősávot találnunk a jövőbeni fejlesztésekre, akkor egy előre egyeztetett időpontban az állapotfelmérést végző (nem minden esetben egyezik meg a későbbi foglalkozásvezetővel) kollégánk segítségével felmérjük a gyermek mozgásállapotát (egyensúly, koordináció), illetve a falmászáshoz való viszonyát (félős vagy rögtön a tetejéig mászik, lemászik vagy leugrik stb.)


Ez a felmérés segíti az oktatót a gyermek megfelelő csoportba való elhelyezésében, illetve elengedhetetlen a tudatos fejlesztés megkezdéséhez.


Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk. Ez azt jelenti, hogy egy csoportban 4 gyermeket foglalkoztatunk. Jelenleg sajnos nem tudunk egyéni vagy 2 fős csoportokat indítani, így ha egy gyermeket az oktató nem tud csoportba integrálni, mert jelenleg több figyelmet igényel, úgy más fejlesztési lehetőségeket kínálunk fel.


Az állapotfelmérés ára: 8.000 Ft
Amennyiben a felmérésen nem tudtok megjelenni, kérlek legkésőbb 24 órával előre jelezzétek a felmérő oktató felé, (emailben megtaláljátok az ő elérhetőségét). 


Ha elmulasztottad a lemondást, akkor 5.000 Ft költséget kell felszámolnunk a következő felméréshez.

 

Bérletek

A 2020-21-es tanévben felmérést követően csakis bérletvásárlás után tudjuk fogadni a gyermekeket.


MONKEY BOULDER, ROGERS, SZENT IMRE GIMNÁZIUM, ZUGLÓ, MAG47 Climbing&Café (X. ker), VÁC, SZIGETSZENTMIKLÓS

4 alkalmas bérlet (A bérlet 1 pótló alkalmat biztosít hiányzás esetén.): 24.000 Ft

 

GRAVITY BOULDER (MAMMUT I.)

4 alkalmas bérlet a helyszínünkre (A bérlet 1 pótló alkalmat biztosít hiányzás esetén.): 29.000 Ft