Anyapárduc

Anyapárduc - Boulder edzés anyukáknak gyerekmegőrzéssel és regeneráló szülés utáni falmászó edzés

Nemrég szültél, de éget a vágy, hogy visszatérj a falra? Még otthon vagy a gyerkőcöddel, és délelőtti sportprogramot keresel magadnak, ahova viheted őt is? Szeretnél hasonló helyzetű baba-mama párosokkal ismerkedni, miközben átmozgatod magad? Akkor itt a helyed közöttünk! Délelőtti boulder falmászó alkalmainkra jöhetsz a babáddal együtt, akár még a szülés utáni regenerálódás szakaszában tartasz, vagy választhatod a rendes edzést is!

Édesanya vagy és több, mint valószínű, hogy Te is tapasztalod az alábbiakat. Ráhibáztunk?

A kisgyerekkel otthon töltött időd és a saját magadra szánható idő összeegyeztetése nehézség

Egyedül nem tudod a kedvenc sportod űzni, mert a gyerekfelügyeletet meg kell oldanod

Nem úgy megy az edzés, ahogy szülés előtt. Csökken az önbizalomad, és kritikus vagy magaddal

Nem érti senki a speciális helyzeted, problémáid, tested változásait

Fáradt vagy, kialvatlan, emiatt csökkent a teljesítőképességed

Nem találsz egy olyan közeget és közösséget, ami segít, támogat, motivál a céljaidban

Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Megértjük és átérezzük a helyzeted, ezért alkottuk meg Anyapárduc programunkat.

Megteremtjük a lehetőséget a mászni vágyó, délelőtt szabadidővel rendelkező kisgyerekes édesanyáknak, hogy kis erőbefektetéssel részt tudjanak venni olyan programon, amire egyébként nem tudnának eljutni. A gyerekfelügyelet és a gyerekkel (is) végezhető regeneráló gyakorlatok a mászóteremben újnak számítanak. Emellett olyan szakértelemmel rendelkező csapat áll a program mögött, akik révén figyelembe tudjuk venni az aktuális egészségi és fizikális állapotod.

Anyapárduc (1)

Szülés után újra csinos és magabiztos szeretnél lenni, miközben sportolsz sőt még a babád is veled van?

Hát persze, hogy igen. Végezd a kedvenc sportod kisgyerekkel az Anyapárduc alkalmainkon, olyan támogató közegben, ahol értenek, miközben hasonló élethelyzetű emberekkel találkozol, tapasztalatot cserélsz, barátságokat szerzel és megéled a folyamatos fejlődés élményét. Mutathatjuk a részleteket?

Nálunk fokozatosan megélheted a fejlődést, mind mászótechnikában, mind szülés utáni regenerációban

Edzőink szakképzettek, a program kidolgozása szülés utáni regenerációs tornában jártas szakemberekkel történt, és a kiscsoportos foglalkozás előnyeként figyelembe tudjuk venni az egyéni sajátosságokat. Újra eljuthatsz edzésre, fittebb leszel, erősebb, sőt gyorsabban vissza tudsz térni a falmászáshoz.

4
5

Kikapcsolsz, feltöltődsz, levezeted a feszültséget, kilépsz a kisgyerekes lét mókuskerekéből, majd újult erővel térsz vissza a családi életbe

A program ötlete saját tapasztalatból született, ugyanis pontosan tudjuk milyen a kiságy felett ülve, kialvatlanul, lebüfizve, fizikailag rossz állapotban arról ábrándozni, hogy vajon mikor tudsz újra a kedvenc sportodnak szentelni egy kis időt, mikor nyered vissza a terhesség előtti formádat, állapotodat, mikor tudsz kicsit kiszakadni az otthoni mókuskerékből, és újra önfeledten magadra fókuszálni, elfelejtve minden egyéb téged terhelő gondot.

Képzett empatikus női edzővel mászhatsz, miközben a kisgyermekednek védett környezetet biztosítunk

Kisbabával sportolni? Egyedülálló lehetőség, mi megteremtjük, Neked csak el kell jönnöd. Alkalmainkon szakszerű segítséggel biztonságosan fejlesztheted az állóképességedet, visszanyerheted régi formádat mindezt egy bátorító támogató közegben, más anyukatársakkal együtt.

6
3

Heti 1 órádat kérjük, miközben fejleszted a mászótudásodat, erőnléted és kinézeted

Alkalmainkon akár gyerekfelügyelettel, akár olyan talajgyakorlatokkal kiegészítve vehetsz részt, amikor gyermekeddel együtt tornázhatsz. Mindent megteszünk, hogy tudj egy jót edzeni a falon, a te szintednek megfelelő feladatokkal, olyan időpontokban, amikor családias a légkör.

Heti rendszerességgel várunk Budapesten, két helyszínen

Anyapárduc foglalkozásaink jelenleg 2 hazai helyszínen kerülnek lebonyolításra: a Gravity Boulder teremben (a Mammut bevásárlóközpontban) és a Flow Boulder termében (Újbuda Center).

Hogyan tudsz gyermekeddel bekapcsolódni
az Anyapárduc programjaira?

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Kattints a JELENTKEZÉS feliratra, és töltsd ki figyelmesen az űrlapot! A beküldés és jelentkezés után kolléganőnk telefonon fog keresni a további tudnivalókkal kapcsolatban. Ezen a telefonbeszélgetésen kötöttségek nélkül át tudsz beszélni minden felmerülő kérdést.

Kiválasztjuk a csoportot, időpontot és helyszínt együtt

Ezek után megnézzük közösen, hogy a preferenciáid alapján melyik csoportunkba tudsz becsatlakozni.

Gyere el, és hozd a babádat is

Nincs más dolgod, mint heti 1 órát a kiscsoportos foglalkozásra szánnod miközben izgalmas sportot űzöl a babáddal együtt. Sok szeretettel várunk!

Izgalmas sportot űzhetsz a babáddal együtt, miközben újra magabiztos és energikus leszel így könnyebben veszed a hétköznapi akadályokat. Velünk tartasz?